Volkswagen e-up Masini electrice 2020 detalii tehnice si poze

Mașina de oraș, Volkswagen up, este cunoscută încă din 2011, cel puțin, versiunea ei electrificată fiind primul EV de producție în masă, ajunsă pe piață în 2013. Automobilul în cauză a oferit o altfel de perspectivă, însă tehnologia timpurie și, respectiv, capacitatea bateriei și intervalul era la limită cumva.

Cu schimbarea direcției electrificată Volkswagen, în plin flux cu ID 3, și e-up va beneficia de aceeași tehnologie îmbunătățită, de ultimă generație. Carcasa mașinii Volkswagen e-up o face perfectă pentru a profita la maximum de propulsia electrică pe care o deține. Condus prin mediul urban, autovehiculul este mai ușor de manevrat decât o versiune pe benzină.

Cu o încărcare completă, mașina ar trebui să ruleze aproximativ 260 km

Vestea importantă este că bateria vechii versiuni de 18,7kWh este înlocuită cu una litiu-ion, având capacitatea de 36,8Kwh. Schimbarea având un semnificativ efect în ceea ce privește gama sa. Acest lucru fiind posibil datorită trecerii de la celulele bateriei prismatice la pungi, astfel crescând densitatea energiei și reducând volumul bateriei cu douăzeci de litri.

Motorul electric rămâne același, de 82CP și 156lb. Cu opțiunea de încărcare rapidă, CCS, Volkswagen e-up se va încărca de la zero la optzeci la sută în timp de o oră. Asta în comparație cu un încărcător convențional de 7,2kW care îndeplinește aceeași funcție, însă în timp de patru ore.

E-up este parte din gama revizuită, scoasă la vânzare din ianuarie 2020, masini de oras

Actualizările includ șase airbag-uri și Lane Asist, pentru varianta standard, Up fiind primul VW ce poartă noul logo al companiei, dezvăluit la Frankfurt anul trecut. O parte mare din ceea ce reprezenta e-up-ul este familiară, în pofida modificărilor destul de modeste în interior și exterior, deopotrivă.

Mașina mică este una clasică foarte buna pentru oras, ce reușește să-și justifice prețul plătit pentru un autoturism nou 2020. 22.471 euro cu TVA inclus, prețul de achiziție întreg, ea putând fi cumpărată cu 10-13 mii de euro cu TVA, prin subvenția statului de 10 mii de euro.

Volkswagen electric o masina de oras foarte apreciata, pentru posibilitatile care le ofera!

În afară de baterie, mecanismul cheie rămâne la fel, motorul electric oferind o putere continuă de 54CP, până la maximum 82CP și cuplu de 156lb disponibil în repaus.

O singură viteză are transmisia și oferă patru moduri de frânare a motorului. Noua versiune, cea revizuită, vine în schimb cu trei moduri de acționare, având performanțe de întoarcere eco și eco+, dar și ieșiri ale climatizării în ceea ce privește economia de energie.

Volkswagen e-up 2020 detalii tehnice, pareri pro si contra review!

Pareri pro ale mașinii ar fi:

  • Capacitatea destul de mare a bateriei – 36,8 kWh, dar 32kWh folosibili;
  • Autonomie de 200 km, fiind suficientă pentru deplasarea în oraș și împrejurimi;
  • Rapiditatea;
  • Parcarea facilă;
  • Prețul accesibil;
  • Viteza de încărcare destul de mare, putând fi efectuată la curent alternativ, acasă – 7,2kw – încărcarea fiind de 16A, cu două faze, necesitând, deci, curent trifazic pentru încărcarea la maximum de viteză.

Punctele sale slabe sunt:

  • Volanul reglabil sus-jos, dar nu și-n adâncime;
  • Bord cu ace, arhaic, și pornirea mașinii cu ajutorul cheii ce trebuie învârtită în contact;
  • Mașina convertită electric, la bază fiind creată pentru motoare ICE;
  • Baterie fără vreun management tehnic, ceea ce înseamnă că vara poate fi prea fierbinte și iarna prea rece.
O masina de oras, cu posibilitate finantare de catre stat, Masini electrice fiabile, la indemana oricui!

Aici am expus cateva idei si detalii despre o masina electrica pentru oras, o masina electrica din gama volkswagen pentru oras, o masina foarte practica pentru cineva care are nevoie de parcare, autonomie destul de buna, cu incarcare rapida, dar, si incarcare lenta.

Fiecare este liber sa aleaga ce ii place, pentru o masina din 2020 este un pret destul de bun. Mai multe poze si detalii gasiti aici. Un link unde puteti citi mai multe despre acest model gasiti aici. Plus multe altele atat conectivitate, cat si manevrabilitate, connexiune telefon, design interior, si exterior, conectare bluetooth, poze cu mai multe culori, si design gasiti pe google.

Volkswagen e-up 2020 poze cu interiorul, Design interior, culoare inchisa, Review.
Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *