Volkswagen e-Golf 2020 motor electric puternic aproape complet silenţios

Volkswagen Golf rămâne o mașină de legendă, încă din 1974 constituind un etalon al clasei sale. Povestea automobilului începe cu mai bine de 40 de ani în urmă, atunci când prima generație VW Golf a fost lansată.

Misiunea sa a fost una dificilă, trebuind să înlocuiască Volkswagen Beetle, un automobil celebru, extrem de popular, având 215 milioane de exemplare construite. Și, bineînțeles, Golf nu putea rămâne mai prejos decât înaintașul său, în 1976, deja un milion de VW Golf erau produse. Dar cu e-Golf 2020 puteţi ieşi fără griji și din oraş, pentru că autonomia sa mixtă este de 231 km.

Volkswagen Golf 7 sau e-Golf Condusul cu un motor electric este foarte placut.

După șase generații, în 2013, apare un nou model. Cea de-a șaptea generație fusese prezentată publicului pentru prima dată încă din 2012. Noua generație era cu 100 de kilograme mai ușoară decât cea anterioară, iar consumul de carburant a scăzut de asemenea. Asta datorită introducerii noilor propulsoare.

Pentru noul Golf a fost propusă și o versiune cu propulsie electrică. Astfel că Volkswagen e-Golf are o autonomia de 190 km, reușind să impresioneze juriul „Car of The Year”, în anul în care s-a lansat. Iar pentru a doua oară, în 2013 a ajuns să fie „Mașina Anului” în Europa, de la primul asemenea succes obținut în 1992.

Un design deosebit acordat masinilor electrice, poze si detalii tehnice.

Stiluri de design interior pentru masini e-golf electric poze si detalii interior.

Cel mai de succes model al VW este Golful, în 2013 atingând 30 de milioane de unități produse. Volkswagen e-Golf are propulsie exclusiv electrică, ce transmite 114 CP roților din față, motorul cu ardere internă fiind în totalitate exclus. Alimentarea sa este efectuată de o baterie cu ioni de litiu, având 24.2kW și fiind conectată între osii.

După specificațiile scrise, e-Golf nu pare să ruleze prea rapid, ajungând de la 0 la 62 de km/h în mai mult de zece secunde și cu o viteză de maximum 87 km/h. în timpul condusului real, însă, acesta se simte a rula mult mai repede decât arată aceste cifre, având chiar full-stop rapid.

Un design exterior cu LED-uri albastre si culori deosebite pentru caroserie, si elemente decorative.

Accelerația acestui autovehicul este de cinci ori mai rapidă decât în cazul unuia convențional pe benzină. Având frânarea regenerativă la maximum, e-Golf se va opri instant, imediat ce clapeta accelerației este ridicată. Asta însemnând că, practic, nu va fi nevoie ca pedala de frână să fie atinsă vreodată. Însă există și opțiunea de a se renunța la frâna regenerativă, pentru cei care nu se simt comod astfel. Golful rămânând la fel de solid, rafinat și plăcut la condus.

Golfurile electrice împart aceeași linie de producție cu omologii lor: diesel și benzinar. Astfel că în arhitectura MQB a fost conceput încă de la început spațiul pachetului de baterii. În acest fel nu era necesar nici un compromis pentru ambalarea gubelor electrice la e-Golf.

Design interior cu un sistem multimedia de ultima generatie, connectare bluetooth, wireless, redare audio, video, poze.

Spațiul din zona picioarelor este identic cu cel al altor golfuri, doar că în cazul celui electric, sub acea parte se află, plasată eficient, o baterie de 318 kg. Conform Volkswagen, În modul ECO+, puteţi să obţineţi cel mai uşor autonomia de 231 km cu o singură încărcare, e-Golf fiind mai eficient cu aproape 30 la sută, din punct de vedere energetic, decât concurenții săi. Puteti iesi si din oras. Poze design interior, dotari si comenzi disponibile.

O încărcare rapidă a bateriei, până la aproximativ 80 la sută, ar trebui să dureze cam jumătate de oră. Însă pentru o încărcare completă a sa, este nevoie de până în 13 ore, sau chiar peste. Așadar, în cazul în care o mașină electrică este potrivită stilului de viață al cuiva, Volkswagen e-Golf ar putea fi ceea ce caută, prețul de achiziție fiind de 33.142 EUR cu tot cu TVA.

Un articol interesant cand vine vorba de marca Volkswagen, o masina foarte la moda, si foarte apreciata, acum vine tare din urma, cu masinile electrice, masini economice cu autonomie mare, un condus placut atat in oras cat si in afara orasului.

Mai multe culori cat si poze gasiti aici. Daca vreti alte detalii despre masina gasiti pe site-ul producatorului https://www.volkswagen.ro/e-golf/. Wallpaper pentru desktop cu masini electrice e-golf gasiti aici, download gratuit mai multe rezolutii pentru monitor. Daca ti-a placut distribuie si prietenilor tai de pe retelele de socializare! Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Like la pagina.

Imagini cu bordul e-golf 2020 electric, comenzi pe volan, navigatie, turometru, vitezometru, sigla vw.
Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *