Masini Si Motoare

Site despre Masini Si Motoare Review Pareri

Home / Calculatoare si Laptopuri / Calculator FUJITSU ESPRIMO P700 TOWER DUALCORE review

Calculator FUJITSU ESPRIMO P700 TOWER DUALCORE review

/
/
/
347 Views

Calculator PC FUJITSU ESPRIMO  Model P700

Calculatoarele de la Fujitsu, model Esprimo P700 au un format de Mini Tower. Placa de baza, este una standard ATX 24 pini, cu chipset de la Intel, un chipset  performant din generatia cu SOKET LGA 1155. Computerul fie el nou sau second este construit cu un procesor de la Intel, procesor Dual-Core, quad core, sau single core.  care lucreaza la frecventa (GHZ) mai mici, sau mai mari,

Dual-Core are 2 nuclee, Quad-core are 4 nuclee. Single-core are 1 nucleu, aceste procesoare au si memorie, capacitatea memoriei difera in funcie de performanta, memorie minima 1 mega, care creste 3 mega 4 mega, 6 mega, etc. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul producatorului Intel Corporation. Memoria Ram suportata de acest model de FUJITSU ESPRIMO este de minim 1 Gb cu posibilitate de instalare pana la 16 GB, tipul memoriei ram este DDR3. Memoria de stocare – Hard disk-ul este de tip S-ATA se extinde de la sata, la sata 1, sata 2, sata 3, si poate avea ca capacitate de stocare de la 80 GB pana la 1 TB.

Pareri despre FUJITSU ESPRIMO Desktop

Acest calculator poate avea si unitate optica. Daca vreti sa scrieti CD-URI, sau DVD-URI, si nu aveti dvd-writer, se poate instala o unitate optica de tip reader / writer cu interfata de conectare pe SATA. Configuratia placi de baza al acestui model de esprimo contine o placa de sunet integrata si placa de retea integrata care se gasesc pe placa de baza.

Un video integrat de tip Intel hd Graphics asigura gestionarea si afisarea pe display-ul monitorului. Desigur placa video fiind integrata nu este performanta, dar se poate instala pe slot o placa video dedicata pe slotul aditional care se afla pe placa de baza. Pentru montarea unei placi video dedicata se foloseste slotul PCI-Express 16, 2.0, 3.0. Special construita pentru acest tip de calculator. Conexiunile acestui calculator (sistem PC)  cuprinde in functie de placa de baza utilizata, USB-URI, VGA, HDMI, PS2 Tastatura si Mouse, etc.

 Calculatoare second hand sau Noi

Calculatoarele fie ele second hand, sau refurbished Fujitsu Esprimo P700 este un Desktop pc ce va ofera cea mai mare performanta, raport pret calitate, si fiabilitate. Acum depinde de fiecare ce pretenti are, Multe magazine online de unde se pot cumpara multe marci si modele cu diferite configuratii.

Fiecare alege in functie de bugetul stabilit si in functie de nevoi, daca te uiti la filme sau video pe youtube nu are rost sa cumperi un sistem pc performant. Un sistem PC destul de bun pentru nevoile uzuale, iti recomand sa cumperi atata cat ai nevoie, investeste intelept. Poti juca si jocuri cu acest computer, dar nu jocuri mari ce necesita multa grafica, jocuri mai mici cele de pe facebook merg, si cateva de pe stim.

 Configuratie SISTEM: D3061 (ESPRIMO E700 E85+ )
Carcasa: Tip Mini Tower
Procesor: Intel Dual-Core G840 / Gen 2 / 2.9 GHz / 2 cores / 2 threads / 3M cache/
Mainboard: uATX – D3061
Chipset: Intel Q65 Express
Memorie: 2 GB DDR3 / Contine 4 sloturi / Support Max 16GB Rami tip DDR3
Hard disk: Minim 80 pana la 1TB interfata de conectare SATA
Optica: DVD-WRITER
Video: Integrat Intel HD Graphics ext. PCI-Express 3.0 x16 standard profile
Placi video suportate: NVIDIA® Quadro® NVS 300 LP, 512 MB.
NVIDIA® GeForce® GT630 DisplayPort 2GB LP, 2 GB.
NVIDIA® GeForce® 605 DisplayPort 1GB LP, 1 GB.
Sunet: Itegrat Conexant CX20642 – 5.1 HD audio
Retea: Placa de retea LAN Gigabit viteza 10/100/1000 MBit/s Intel® 82579 V
Serial: 1 x RS-232 port
Display Port: Da
S-ATA: 5 x S-ATA
USB: 14 x USB 2.0)
PCI: 1 x PCI  standard profile
Dimensiuni: 395 x 419 x 175 mm
Sisteme de Operare Compatibile:  Windows 7, Wibdows 8.1, Windows 10 Home sau Pro (x64 biti)

Fa alegerea potrivita, alege intelept, alege cu cap. Inainte de a cumpara un sistem pc intreaba-te la ce-ti trebuie, nu arunca banii. Daca nu te joci la ce folos sa cumperi un desktop scump? Daca vrei sa ne spui ceva lasa un comment este gratuit. Parerea ta conteaza!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar