Peugeot Partner – de la chestiuni generale la informații oficiale

Peugeot Partner a avut debutul în anul 1997 și era un autovehicul comercial

Peugeot Partner a avut debutul în anul 1997 și era un autovehicul comercial. Varianta Cargo avea denumirea Partner și versiunea pentru pasageri apărea sub numele de Partner Combi. Poze design interior si exterior gasesti aici.

Aparitia si Originea Peugeot Partner mai pe larg Review

Partner a fost produs pentru activitățile de petrecere a timpului liber și este izbitor de asemănător cu Citroen Berlingo. Totuși, ca diferențe dintre cele două vehicule sunt proiectarea tapițeriei și opțiunile de selecție în privința echipamentului disponibil.

Peugeot Partner apare vândut în Italia sub denumirea de Peugeot Ranch. Motoarele au câte patru cilindri cu 44-80 kW pe benzină și între 50 și 66 kW motorină, iar capacitatea maximă este de 624 litri.

În 2003, Partner a primit un facelift prin care aspectul și farurile au avut parte de schimbări. Tot în acel timp Peugeot a mai introdus versiunile Escapade.

Până în anul 2008 au fost vândute 570 de mii de unități în întreaga Europă, Peugeot Partner ajungând cel mai popular din a sa clasă la acea vreme.

Partner Tepee a debutat apoi și a înlocuit vechiul model. Producția noului vehicul a început din anul 2009, c-un an mai devreme producția fostului Partner încetând.

Peugeot Partner Modelul electric Detalii

În 1990, Peugeot echipa deja numeroase vehicule electrice care erau, deci, conduse prin motoare de curent continuu și cu baterii de tracțiune cu nichel-cadmiu. Iar în 2010, compania Venturi chiar a câștigat și o licitație pentru achiziționarea de autoutilitare electrice. Astfel a devenit și cumpărător al Pugeot Partner și Citroen Berlingo, cu motor de 42 kW și 57CP la 180 newton.

Revenind la Peugeot Partner Tepee 2008

A doua generație Partner a venit pe piață în 5 mai 2008 în Germania. La momentul apariției, vehiculul nu avea barele de protecție vopsite, deși era important ca ele să contribuie la completarea aspectului de SUV.

Partner Tepee s-a bazat pe platforma lui Citroen C4 și Peugeot 308. Acum, modelul este încă disponibil, fiind construit pentru activități în timpul liber, dar și ca furgonetă cu două lungimi. Cât despre ampatament, pentru ambele variante este același. Imagini cu modele atat pentru marfa cat si pentru pasageri gasesti aici.

Motorizările vehiculului de agrement sunt în număr de șase, opțional, trei dintre ele Otto, fiecare cu 1,6 litri la 66 kw și 90CP, 80 kw și 109CP sau 88 kw și 120CP. Pe lângă acestea, încă alte trei motoare diesel erau disponibile, având cilindree de 1,6 litri, iar două dintre ele fiind mai puternice și echipate cu filtru de particule, FAP.

Culori Modele Design Preturi

În schimb motorizările pentru versiunea van, sunt disponibile pe benzină cu 1,6 litri și 66 kw de 90 CP, iar varianta diesel are două motorizări cu câte patru cilindree fiecare de 1,6 litri, dar fără filtre de particule disponibile, având 55 kw și 75CP ori 66 kw și 90CP.

Din 2011, motoarele de 1.6 litri, diesel, au început să fie disponibile și în variante HDi cu funcții pentru filtrele Start-Stop.

Conform declarațiilor oficiale venite din partea producătorilor, există trei mari motive pentru care cumpărătorii ar trebui să opteze pentru Peugeot Partner Tepee și anume: forma robustă, tehnologia de care dispune și flexibilitatea de care dă dovadă. Variante ieftine si second hand gasesti pe autovit.ro click aici. Preturi De la 3000 de Euro in sus. Gasesti pe site-urile de anunturi gratuite din toata Tara.

Așadar, în cazul în care doriți un Peugeot Partner, chiar și second-hand, tot ce aveți de făcut este să găsiți varianta și culoarea potrivită nevoilor și dorințelor proprii. Parerea ta conteaza de aceea te invit sa lasi un comment sau un review in cazul in care ai acest model de masina. Distribuie mai departe pe facebook daca ti-a placut.

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *