Peugeot Boxer vine cu noutăți începând cu vara lui 2016

Peugeot Boxer  noutăți 2016 Avantajele și dezavantajele 2008 2010 2014

Peugeot Boxer este o dubă de mari dimensiuni și a fost produsă de către Fiat sub numele Peugeot. Poze cu noul model peugeot gasesti aici.

Trei generații Peugeot Boxer până în 2014

Peugeot Boxer a fost construit în 1994 în colaborare cu Fiat și a fost disponibil cu 2.0 TD și 2.0 motoare pe benzină, dar și cu 2.3 TDI, 2,5 TDI și 2,8 TDI, ce au fost înlocuite cu HDI în 2000.

Anul 2002 a adus și un facelift modelului din prima serie, modificările fiind ușoare, atât pentru partea din față cât și pentru cea din spate.

A doua generație a fost prezentată în 2006 sub numele Boxer Jumper și motoare noi de 2.2 HDi și 3.0 HDi au fost atașate.

La sfârșitul anului 2014 și a treia generație Peugeot Boxer a debutat, deodată cu a treia serie Citroen Jumper și a patra serie Fiat Ducato.

Peugeot Boxer review și noutățile din 2016

Noul Peugeot Boxer putea fi comandat din anul 2016 și cu motoare Blue HDi. Acest tip de motoare a fost introdus în vara anului trecut și pentru utilitara Boxer. Totodată și alte dotări și accesorii au fost introduse, toate venind în sprijinul unei mai bune funcționări a vehiculului. Modele 2008-2010-2014-2016.

Doritorii pot găsi motorul 2.0 Blue HDi disponibil în trei variante de putere: de 110CP cu 300 N-m, de 130CP cu 340 N-m și de 160CP de 350 N-m. Tipurile de motor se cuplează la cutii de viteze manuale în șase trepte și au sistem Stop-Start, standard. Imagini gratuite de pe net gasesti pe google image cu facelift click aici.

Tehnologia Blue HDi fusese implementată prin 2003 și a fost utilizată inițial pentru autovehiculele Peugeot de stradă. Cu ajutorul ei se putea face filtrarea particulelor NOx cu până la 90 la sută și astfel și consumul de combustibil sau emisiile CO2 reușind să fie optimizate.

Sistemul Selective Catalytic Reduction (SCR) dezvoltat de francezi face parte din această tehnologie și vine introdus filtrului de particule ce este activat cu AdBlue, rezervor de 15 litri. Acesta poate fi alimentat cu o fanta amplasată lângă cea de umplut cu motorină și cu un plin se poate parcurge o distanță de 10 mii de km.

Dotari configuratie si performante

Generația lansată în 2014 reușea să ofere, și cu 2016 începând, o serie de dotări, fie standard, fie opțional, cu multe îmbunătățiri la nivelul bordului său și, implicit, la partea de condus.

Printre tehnologiile prezente se regăsesc: suport dedicat fixării tabletei sau smartphon-ului, introdus chiar deasupra consolei centrale, conexiune USB, priză de 12V, suplimentară, și tot lângă consolă, în partea de jos, și suporți pentru pahare.

În plus, Peugeot Boxer mai are și o cameră video la oglinda retrovizoare care poate citi semnele de circulație și apoi le prezintă pe computerul de bord, cu ajutorul display-ului, șoferul reușind să primească informații utile și să controleze mai ușor sistemul luminilor de fază lungă.

La partea estetică, au fost făcute mici modificări ce au vizat bara din față și ușile ce au fost vopsite aceeași culoare cu a caroseriei. Iar la interior, o textură cromată a fost adăugată pentru gurile de ventilație. Mai multe detalii gasesti pe site-urile de anunturi din toata Romania. Preturile difera in functie de an si dotari. Anunturi second hand gasiti pe site-urile auto gen bestauto.ro click aici.

Avantajele și dezavantajele achiziționării unui Model

Ca avantaje pot fi:

  • Prețul
  • Calitatea acoperirii estetice (cu vopsea și lac)
  • Confort
  • Vedere în interior

Iar în privința dezavantajelor, se pot întâlni:

  • Asamblarea slab calitativă
  • Înălțime mică de la sol
  • Calitatea îndoielnică a materialelor.
  • Daca ai un model ca acesta, ne poti spune chiar tu ca vizitator, cum se prezinta si ce probleme ar putea fii la aceste modele. Parerea ta conteaza lasa un comment. Distribuie mai departe pe facebook daca ti-a placut si daca ti-a fost utila informatia de pe acest site.
Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *