Mercedes-Benz Sprinter prezent și în 2017 după douăzeci și doi de ani de tradiție

Mercedes-Benz Sprinter prezent și în 2017 Review

Autovehiculul Mercedes-Benz Sprinter a fost construit inițial în Stuttgard, Germania, și a fost lansat sub formă de camionetă, cabină șasiu, microbuz sau camion. Conceptul său a fost gândit în primul rând pentru firme, în scop comercial, și mai puțin pentru uz personal. Cu timpul însă, au fost create și patru variante de mini-bus-uri destinate pasagerilor. Acestea erau: Sprinter Mobility, Sprinter Transfer, Sprinter Travel și Sprinter City.

Generațiile Mercedes-Benz Sprinter în Europa Nou sau Second Hand

Istoria modelului începe cu anul 1995 când prima generație Mercedes-Benz Sprinter a fost lansată în Europa, înlocuind, totodată, faimosul Mercedes-Benz TN din 1977. În același an al debutului, noul model al vremii a fost votat ca duba anului.

În 2006 a fost introdusă a doua generație Mercedes-Benz Sprinter în Europa, iar un an mai târziu a fost votată ca duba anului; și în 2008 la fel, de data asta de către Professional Van, dar și în 2012 din partea Light Truck Magazine.

Odată cu modelul din 2006, a mai apărut în Europa și New Concept Van 3, sau cum a mai fost numit, NCV3.
În 2013 modelul Mercedes-Benz Sprinter a avut parte de îmbunătățiri, iar în 2014 a fost introdus și un facelift pentru el.

Preț, performanță și fiabilitate pentru Mercedes-Benz Sprinter în 2013

Anul 2013 venea cu două variante ale Mercedes-Benz Sprinter, modelul fiind considerat cel mai economic din clasa lui. Astfel, Sprinter furgon 313 avea un preț de achiziție de 25.499 euro cu TVA și Sprinter șasiu 313 CDI putea fi cumpărat cu 21.999 euro plus TVA, ambele fiind disponibile în centrele oficiale Mercedes-Benz. Imagini cu diferite forme si culori gasesti pe net pe google images free.

Cele două modele au apărut din dorința de a întâmpina cerințele variate ale clienților. Astfel că cei care erau sau încă sunt în căutarea unei soluții optime pentru afacerea lor, pot găsi o mare plajă de opțiuni. Începând de la șasiu cu cadru coborât sau normal, cabină dublă ori simplă, șase variante de ampatament, cu maximul de masă admis între 3,0 și 5,0 t și sarcină utilă până în 2750 kg, plus alte dotări opționale, toate împreună fac din Mercedes-Benz Sprinter o variantă de luat în calcul pentru cei ce vor să transporte echipamente grele sau voluminoase. Poze culori dar si preturi gasesti pe anunturi online click aici.

Însă și pentru alte domenii de activitate autovehiculul poate impresiona, modelul fiind adaptat cu diferite caroserii ce se pretează și la transportul de persoane, de exemplu, cu locuri disponibile de până la șapte, spațiu generos și/sau cabină standard dublă cu patru uși.

În plus, confortul, siguranța, motoarele performante, dinamica modelului, designul inteligent și tehnologia de ultimă generație, făceau din Mercedes-Benz Sprinter în 2013 un autovehicul greu de trecut cu vederea.

A doua generație Mercedes-Benz Sprinter populară și în 2017

Deși în 2006 a fost lansat, Mercedes-Benz Sprinter se bucură și în 2017 de o mare popularitate, în luna martie a acestui an înregistrând poate cele mai bune vânzări ale unei luni, din istoria utilitarei. Dar, bineînțeles, pentru ca acest lucru să fie posibil astăzi, modelul a tot fost îmbunătățit de-a lungul timpului.

În toată lumea, în perioada ianuarie-februarie 2017, au fost vândute circa 45 de mii de unități ale utilitarei Sprinter, depășind cu zece la sută vânzările anului 2016.

Până la sfârșitul deceniului se preconizează că o nouă generație Mercedes-Benz Sprinter va fi lansată, iar aceasta va veni cu versiuni electrice. Investițiile pentru viitoarea producție vor fi de aproximativ 260.000.000 euro și asta luând în considerare doar fabricile din Germania. Distribuie mai departe sa vada si prieteni tai de pe facebook. Poze gasesti aici. Preturile difera in functie de ani, kilometri, dotari, motorizari. Alege intelept. Gandeste inainte sa dai bani, nu cumpara daca nu esti sigur ce cumperi.

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *