fiat ducato maxi pentru marfa dimensiuni si detalii tehnice

Fiat ducato maxi sau cu prelata pareri si detalii tehnice

Fiat Ducato motor 2.3 jtd dizal an 2007 Review online. Cu un GVM de patru tone, marele vehicul cu tracțiune față, Fiat, va înghiți 15 metri cubi de marfă cu o greutate de până la două tone. În partea din față, șoferul are toate caracteristicile de confort așteptate acum într-un vehicul de lucru. Camionul de test a fost alimentat de motorul diesel de 3 litri, cu patru cilindri, care a scos 115 kW la 3500 rpm și 400 Nm între 1700 și 2500 rpm. Nu există opțiunea unei transmisii automate, astfel încât testul Ducato să aibă cutia de viteze manuală cu șase trepte.

Modele pentru marfa cu prelata sau medelele maxi?

Transmisia este potrivită cu motorul, iar schimbarea pe bord este clară și precisă. Pe drum, Ducato se îndepărta de lumini de semafor, pășea cu ușurință ritmul de circulație, iar cele patru mari se întorceau la 1800 rpm când călătoreau pe autostradă la 100 km / h. Pe durata testului, Ducato a reluat economia de combustibil remarcabilă de 10l / 100km. Călătoria a fost confortabilă, umflăturile sunt absorbite cu ușurință, discurile cu patru roți și sistemul ABS opresc cu ușurință vagonul de patru tone, iar direcția asistată de rack-pinion oferă o senzație bună de drum și un cerc de strângere strâns.

Exista si modelele pentru transport de pasageri!

În plus față de standardul ABS, Ducato mare dispune de control al tracțiunii și există o opțiune de control electronic al stabilității. Șoferul are și protecția unui airbag în caz de accident. Gama Ducato are aventaje dupa cum se observa si in poze , deoarece este instalată de Swann, este dotată cu un vagon de acoperiș mediu lung. Motoarele la acest model pleaca de la 2.0 litri, 2.3 litri si 2.8 litri. Poate fi maxi sau cu prelata.

Cateva detalii Tehnice

Tip Motor Diesel 2.3 litri JTD
Consum de combustibil combinat 7.8-8.4 litri/100km
Volumul rezervorului de combustibil 80 litri
Viteza maxima 147 km/h
Volumul motorului (capacitate cilindrica 2286 cm3)
Puterea motorului 110 (kw)
Rotații maxime de putere 3600 (rotatii)
Cuplu maxim rotatii 270/1800 nm
Tipul motorului Diesel
Configurația motorului Terase
Tipul de injecție Injecție directă jtd
Disponibilitatea intercoolerului nu există date
Numărul de cilindri 4
Numărul de supape pe cilindru 4
Transmisia este Mecanică, cu 5 trepte
Volan Față
Scaune 15
Lungime 5689
Lăţime 2024
Înălţime 2580
Ampatamentul 3700
Traiectorie frontală 1720
Traseul din spate 1720
Curatenie totala 155
Greutate proprie 2500
Greutate brută admisibilă 3500
Încărcătură utilă 1000
Suspensia din față Independent, MacPherson Struts, bar stabilizator
Suspensie spate
Frânele față Disc ventilate
Frânele spate Disc

Dimensiuni, preturi, design, avantaje si dezavantaje depinde de folosinta.

Fiatul Ducato indiferent ca este maxi sau cu prelata imi place in primul rand pt designul sau mult mai modern SI mai confortabil, si mult mai usor de condus decat Masterul. Insa nu stiu cum este ca fiabilitate, o masina de carat marfa destul de buna si foarte cautata, deoarece volumul incarcaturi este destul de mare.

Asa ca daca esti interesat de o astfel de masina iti recomand sa arunci o privire si pe site-urile de anunturi din domeniul auto, poti afla care sunt preturile pentru fiecare model si performante. Poze cu interior si exterior cat si culori disponibile gasiti online pe site-urile de anunturi gratuite din Romania sau din strainatate. Google images click here.

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *