Bikkers Steam Car 1907 Free JPG backgound Pictures Review

Bikkers a fost mai mult cunoscut pentru mașinile lui de pompieri acționate prin aburi, însă acesta a și construit vehicule cu aburi. La fel cum este și Bikkers Steam Car, produs în 1907, mașină destinată vidanjării.

Vehiculul de față este de origine olandeză și, totodată, cel mai mic vehicul comercial din așa-numita „țara lalelelor”.

Motorul vehiculului Bikkers Steam Car 1907 a fost ca un cazan cu aburi și atingea maximum vitezei de până la 16 kilometri pe oră. Însă acesta nu are doar propulsie, ci și un jet cu abur de înaltă presiune.

Bikkers Steam Car Awesome nice pictures for best review

Deși se aseamănă cu un vehicul de pompieri, este de fapt unul de salubrizare. Cea mai veche mașină din Olanda, care a trecut testul timpului, a fost utilizată pentru îngrijirea fațadelor clădirilor. Dar și a stâlpilor publicitari și alte asemenea exterioare. Iar pentru a putea conduce, șoferul trebuia să stea pe scaunul dur, amplasat în partea din față a acesteia.

Acest Bikkers a fost folosit la începutul secolului XX, de către municipalitatea din Amsterdam, deservind scopului menționat adineauri.

Best cool images for your project, Best design for download

Confortul ocupanților nu a fost luat în considerare atunci când a fost creat, întrucât vehiculul era unul tipic de lucru. Astfel că cel care îl manevra, nu era prea ferit de intemperii. Nici acoperiș nu avea această mașină și, cu atât mai puțin, parbriz. În schimb, i-au fost amplasate anvelope solide, roțile din față fiind stil disc și create din piese de lemn.

A. Bikkers & Zn. din Rotterdam a construit acest vehicul, compania producătorului de spray de incendiu având o istorie ce dateaza încă din anul 1783. La finalul secolului XIX, Bikkers se putea numi deja furnizor al Gospodăriei Regale.

Most cool pictures, nice classic cars for your phone, download free.

Compania sa, în 1905, era la baza primului pulverizator auto din Olanda și a vehiculului cu abur. Însă, după două sute de ani de la înființare, anul 1983 aduce cu el sfârșitul a ceea ce însemna Bikkers.

Modelul se află expus în galeria Lowman Museum, ca drept dovadă a faptului că, în ciuda timpului, acesta a reușit cumva să reziste. Și, totodată, să bucure ochii nostalgicilor vremurilor istorice. Sau, pur și simplu, doritorilor de cunoaștere și pasionaților de mașini, ai tuturor vremurilor.

O masina classica pentru pasionati, detalii si pareri, un articol mai putin cunoscut!
Bikkers car red images for best review download free backgounds jpg

Bikkers Steam Car 1907 este o masina ce necesita atentie, deoarece este un model deosebit, nu prea cunoscut de lume, dar este o masina interesanta!, detalii sunt putine, un articol care necesita atentie, Poti distribui si pe retelele de socializare daca doresti, pinterest, poze pentru facebook, poti da si un like daca consideri ca meritam!. Mai multe imagini cu cars gasesti aici.

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *