Manual utilizare instrumente bord audi a3 8p 2004-2009

Ghid online de utilizare a instrumentelor de bord Audi a3 8p

Felicitari daca sunteti posesorul unui autoturism marca audi a3 sportback, am hotarat pentru cine nu are un ghid de utilizare a instrumentelor de bord sa detaliez in acest articol cateva instructiuni de utilizare a optiunilor, setarilor, si nu numai.

Pasim impreuna intr-o lume a tehnologiei in epoca moderna, in general este tot mai greu sa tii pasul cand lucrurile se misca atat de rapid in era tehnologiei si a luxului de care fiecare om vrea sa aiba parte. In acest caz este vorba de o masina marca audi A3 8p 2005 motor diesel 2.0 tdi, 103 kw 140 cai putere, caroserie sportback culoare neagra in 4 usi, cutie de viteze 6+1 tractiune fata.

Acest manual contine atat indicatii utilizare instrumente de bord plan de service cat si conducerea in conditii de siguranta fie vara sau fie iarna, Detalii tehnice review.

[table id=4 /]

Cateva idei fundamentale legate de acest model de masina, aici gasiti un ghid complet in utilizarea si functionarea in conditii de siguranta a autovehiculului dvs. Acum ca am facut putin cunostinta cu instrumentele de bord, urmeaza alte articole despre utilizarea, setarea lor, pentru siguranta si performanta in conducere pe drumurile publice. Urmeaza sa vorbim in urmatorul articol despre aparate de bord si lampile de control. Imagini si detalii in articolul urmator.

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *