KIA e-Niro electric Galerie design foto exterior si interior pret 2020

Crossoverul sută la sută electric se poate comanda și la noi în țară, primele livrări efectuându-se din acest an începând. Prețurile de pornire sunt de la 40.460 euro cu tot cu TVA, pentru varianta cu baterie de 39,2 kwh. Respectiv 45.172 euro cu tot cu TVA, pentru varianta cu bateria de 64 kwh.

Mașina ar putea fi achiziționată cu sprijinul statului, prin programul Rabla Plus. Stimulentul oferit în acest sens este de aproximativ 9.400 de euro. La suma în cauză ar putea să mai fie adăugată o reducere în plus, în valoare de 1.350 de euro. Asta în cazul casării unui autovehicul vechi.

Suv-ul electric kia e Niro design si culori + autonomie cu poze full hd

KIA e-Niro are o baterie li-ion polimer, de 64 kwh, care are o autonomie de 455 km la o încărcare – potrivit ciclului combinat WLTP. În ciclul urban, autonomia poate fi de 615 km. Motorul electric deținut dezvoltă 204CP și cuplu de 395 Nm, fiind nevoie de 7,8 secunde pentru accelerarea între 0-100 km/h.

În schimb, în cazul pachetului cu baterie li-ion de 39.2 kwh, autonomia oferită este de până la 289 km cu o încărcare, conform WLTP. Dacă este conectat la încărcarea rapidă, KIA e-Niro are nevoie de 42 minute pentru a fi încărcat de la 20 la sută începând, până la 80 la sută. Iar motorul electric are 136CP în acest caz și cuplu de 395 Nm. Fiind nevoie de 9,8 secunde pentru o propulsie de la 0 la 100 km. Modelul electric e-Niro are, la fel ca Niro Hybrid și Plug-in Hybrid, tracțiune în partea din față.

Sistemul de asistare la evitarea coliziunii + Sistemul de menținere a benzii de circulație

Noul model se diferențiază de celelalte datorită elementelor exclusive de design. Aspectul său este futurist, dinamic și dispune de încărcare integrată, având logoul Niro gravat. Iar luminile de zi în formă de LED săgeată, se combină frumos cu liniile de culoare albastru deschis.

Un schimbător de viteze nou a venit să înlocuiască transmisia fizică, acesta fiind shift-by-wire și având selector rotativ. De asemenea, spațiul dedicat selectorului cuprinde totodată comenzile de frână la parcarea electrică. Are scaune încălzite și ventilate, precum și volan încălzit. Pe lângă acestea, mai există și un selector cu moduri de rulare, funcția de frânare Auto Hold și senzori de parcare.

Sistem infotainment cu touchscreen de 10.25 inch + Încărcător wireless pentru smartphone. Dotari.

Design interior kia electric 2020, poze si dotari, culori, pareri.

În ceea ce privește dotările, KIA e-Niro deține un sistem infotainment cu ecran tactil de 10.25 inch și interfață HMI, poziționată în centrul bordului. Fiind însă modificat pentru a putea oferi unele elemente specifice autovehiculelor EV.

În felul acesta, sistemul nou infotainment permițând deținătorilor localizarea stațiilor de încărcare aflate în proximitate. Dar și monitorizarea nivelului de încărcare al acumulatorului, precum și distanța care ar mai putea fi parcursă.

Cu interfața HMI, proprietarii pot seta și aproxima timpul următoarei călătorii, fiind posibilă încălzirea mașinii la temperatura dorită, înainte de plecare. Iar durata de viață a bateriei ar putea fi extinsă, prin funcția management de încărcare, consumul de energie fiind astfel inteligent administrat.

Tehnologia de regenerare a forței de frânare si Frâna de parcare electrică. Review si test drive pe youtube in limba romana.

Mai mult spațiu este alocat bagajelor, Suv-ul cu lungimea de 4.375 mm permițând acest lucru. Cu scaunele rabatate, spațiul în spate mărindu-se de la 451 litri la 1.405 litri chiar. Efectele adverse în cazul temperaturilor scăzute pot fi minimizate datorită sistemului de încălzire al bateriei, gândit astfel încât să poată încălzi bateria din momentul în care mașina se conectează la priză pentru încărcare.

  • Sistem de păstrare a sensului de mers
  • Sistem de avertizare și monitorizare
  • Sistem de asistență pentru faza lungă
  • Asistare și evitare a coliziunii
  • Management și control al stabilității

Pentru SUV modelul de față se aplică o garanție de 7 ani, pentru 150 de mii de kilometri. Garanție ce acoperă motorul electric și pachetul de baterii.

Kia electric 2020, preturi si dotari pentru toate buzunarele, review in limba romana pe youtube. Culori disponibile > Negru, Alb, Gri, Visiniu, etc.

Kia o masina fabricata in coreea de sud, Modele electrice, benzinare, diesel. Pentru cine cunoaste marca kia stie ca este o masina foarte reusita si cu putine probleme tehnice! Preturi modele electrice in 2020, pentru a-ti face o parere ce masina vrei sa cumperi trebuie sa vezi kia e niro electric, mai multe poze cu design interior si exterior gasesti aici. Mai multe detalii si dotari gasesti pe site-ul kia click aici. Test drive youtube gasiti aici.

Kia E Niro design exterior test drive pe sosea, poze vedere din spate.
Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *