Jaguar I-PACE Primul suv sportiv complet electric poze si detalii tehnice

SUV-ul, sută la sută electric, a fost prezentat pentru prima dată în anul 2018, la Salonul Auto de la Geneva. Ulterior, Jaguar I-PACE a ajuns și în România, livrările fiind programate încă din toamna aceluiași an.

Astfel, modelul urma să fie primul electric vândut la noi în țară. Tesla neavând încă reprezentare oficială aici și BMW, Mercedes-Benz și Audi urmând să-și lanseze SUV-urile electrice din 2019 începând.

La început, automobilul a fost așteptat la Salonul Internațional Auto București, însă importatorul Jaguar al României, Premium Auto, a hotărât retragerea de la evenimentul SIAB și prezentarea mașinii în mall-ul Băneasa Shopping City pentru public și presă.

Preț Jaguar I-PACE design interior si exterior 2019 – 2020 poze si review

Pentru țara noastră, prețul de pornire al mașinii a fost de 65.500 euro + TVA, sau 77.945 euro cu TVA. Pentru versiunea expusă, First Edition, prețul a fost stabilit la 86.380 euro + TVA, sau 102.792 euro cu TVA.

Conform importatorului local, cererea era deja mare și exista posibilitatea achiziției cu 15 la sută avans, comandă prin dealeri, livrările urmând din toamnă să aibă loc.

Astfel, programul Rabla Plus devenise disponibil și clienților Jaguar, statul oferind acestora bonusul de zece mii de euro din totalul prețului cu TVA.

Pareri jaguar Interior-exterior: specificații și dotări de ultima generatie 2020

jaguar i pace design interior si dotari de top, poze si detalii consola.

Un comunicat de presă al Jaguar informează că I-PACE ar avea destul de multe în comun cu C-X75, având motor central, și mai puțin cu SUV-urile convenționale. Modelul are o linie dinamică, proporția cabinei este avansată, are un aspect robust în ceea ce privește pasajele de roată spate, fiind dotat cu jante sportive, mari.

Modelul expus are jante de 22 inch. Caroseria este de tip suv-crossover, în cinci uși, cinci locuri disponibile și portbagaj atât în partea din spate, cât și în față. Jaguar I-PACE are tracțiune integrală și o autonomie de 480 km, având o baterie li-ion de 90 kwh.

O masina electrica de lux cu un design elegant si foarte placut, diferite culori si imagini

Are nevoie de 4.8 secunde pentru atingerea vitezei de 100 km/h, cele două motoare avute dezvoltând împreună 400 CP și 696 Nm. La orice tip de priză se poate efectua încărcarea, inclusiv la cele domestice, sau mai puternice destinate vehiculelor electrice – 22kw, 50kw, 100kw.

La o priză semi-rapidă sau wall-box, mașina se poate încărca de tot în circa 13 ore. Pentru încărcarea rapidă în schimb, se poate folosi DC 50KW, sau mai mult. Însă pentru drumurile zilnice, încărcarea acasă, de peste noapte, ar trebui să fie suficientă.

Clienții Jaguar par să aprecieze faptul că mașina putea fi deja comandată la scurt timp după ce a fost anunțată și nu la cel puțin doi ani diferență. Ca în cazul altor mașini electrice, spre exemplu.

I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice de ultima generatie, un habitaclu foarte spatios, portbagaj  mare, 2 compartimente de depozitare.

Jaguar electric, o masina de lux ce merita atentie, datorita modului sportiv in care dezvolta 400 CP, o senzatie uimitoare cu un cuplu foarte mare. Daca vrei putere si eleganta trebuie sa cumperi un jaguar electric 2020. Pret destul de piperat. Mai multe poze cu design interior si exterior gasiti pe google images, detalii tehnice dar si o mai buna idee in achizitionare gasiti pe site-ul producatorului www.jaguar.ro. Daca ti-a placut articolul distribuie si prietenilor tai de pe facebook, instagram, pinterest, twitter, like la pagina.

Jaguar cu performante sportive – cuplu instantaneu de 696Nm 400 CP
Poze cu jaguar i pace vedere din spate culoare albastra design frumos

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *