Honda e 2020 primul model electric japonez pret de la 39.000 Euro

Prima mașină electrică de origine japoneză, Honda e 2020, a fost proiectată pentru oraș și va ajunge în țara noastră în cea de-a doua parte a anului 2020. O singură versiune a sa va fi disponibilă spre vânzare în acest an și anume, cea de top.

Advance, așa cum a fost denumită, se va putea achiziționa la prețul de aproape 40 de mii de euro. Mai exact, autoturismul va costa 39.980 de euro cu tot cu TVA.

Tabloul de bord complet digital conține cinci display-uri două ecrane centrale de 12.3″

Câteva elemente importante de conectivitate avansată se împletesc cu necesitățile din zilele noastre și stilului de viață trăit. Astfel că autoturismul are o autonomie urbană de 282 de kilometri, putere de 154 CP, tracțiune spate și încărcare rapidă de până la 80 la sută în 30 de minute.

Greutatea distribuită în cazul acestui model este în proporție de 50/50, având centrul de greutate redus. Acest lucru, conferă stabilitate vehiculului. Motorul electric se află în partea din spate a mașinii, acționat fiind de o baterie de 35,5 kWh. – Capacitate netă, 32 kWh. Aceasta este litiu-ion, răcită cu lichid, și având greutatea de 228 kg.

Accelerația mașinii Honda e ajunge de la 0 la 100km/h în 8,3 secunde. Maximum vitezei este de 145 km/h, iar consumul de curent este de 16 kWh/100 km.

Honda electric 2020 design interior si detalii cu dotarile aferente poze.

Oglinzile laterale convenționale au fost înlocuite cu camere de înaltă rezoluție foarte utile la spatii inguste.

În funcție de tipul încărcătorului folosit, timpul de încărcare variază:

  • Este nevoie de un timp de 31 de minute pentru o încărcare de 80 la sută, dacă se utilizează CCS2 – DC 50 KW,
  • 4.1 ore pentru sută la sută, printr-o încărcare Type 2 – AC 6.6 KW
  • Și 16 ore în cazul încărcării de sută la sută prin Type 2 – AC 2.3 KW.

Tabloul de bord al autoturismului Honda e are cinci diplay-uri, fiind, deci, complet digitalizat. Central, există două ecrane de 12,3 inch care permit accesul informațiilor atât al șoferului cât și al pasagerului, ambilor în același timp. Iar comutarea ecranelor se poate face printr-o simplă glisare de la unul spre altul.

Printre elementele tehnologiei moderne, cu privire la modelul acesta, se află și sistemul de parcare automată, Honda Parking Pilot.

Acesta se folosește de cele 4 camere video și de cei 12 senzori avuți pentru detectarea unui loc potrivit parcării. Mașina este astfel ghidată, fără vreo acțiune necesară din partea conducătorului auto.

Câteva date tehnice: Detalii, poze, culori disponibile, dotari, design interior si exterior.

Honda e are o lungime de 3894 mm, lățime de 1752 mm, înălțime de 1512 mm și o gardă de sol de 145.2 mm. Iar masa proprie este între 1520-1543 kg și raza de bracare de 4.3m. În privința caroseriei, sunt disponibile cinci nuanțe: Crystal Black Pearl, Charge Yellow, Modern Steel Metalic, Premium Crystal Blue Metalic și Platinum White Pearl.

Cât despre oglinzi laterale convenționale, acestea au fost total înlăturate și înlocuite cu camere ce arată imaginile pe ecranele din habitaclu.

Masini japoneze electrice 2020, Design exterior si culori foarte placute, imagini cu honda e 2020 preturi si detalii.

Prima masina japoneza electrica fara oglinzi, foloseste camere de vedere pentru orientare! chiar şi noaptea sau pe vreme nefavorabilă se vede perfect pe ecranele din habitaclu. Mai multe poze cu design exterior honda e gasesti aici. imagini cu design interior gasesti aici. Mai multe detalii si dotari gasesti pe site-ul producatorului click pe https://honda.autoklass.ro/modele/honda-e. Un video cu test drive gasiti pe youtube click aici.

Honda electric culoare alba, design exterior si detalii statie incarcare. Imagini.
Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *