Audi A4 în 2017 și cum să cumperi o mașină bună second-hand

Audi A4 în 2017  cumpara o mașină bună second-hand

Audi A4 este succesorul lui Audi 80, a fost lansat în 1994 pentru prima dată și este o mașină compactă, de lux. Până în 2007 patru generații și un facelift au fost construite pentru modelul A4, în 2016 venind la orizont și a cincea generație. De atunci și până azi s-a tot vorbit despre noi versiuni ale mașinii și iată că și în acest an fanii se pot bucura de o nouă lansare marca Audi A4. Preturi din germania pe autoscout24.de.

2017, anul noii lansări a mașinii Audi A4

Încă din toamna anului trecut se vehicula că brandul Audi va avea o nouă lansare a modelului A4 și se pare că în 2017 se întâmplă. Audi A4 urma să aibă o lansare oficială menită să bucure fanii cu performanțe îmbunătățite. Printre acestea se va regăsi și o transmisie manuală cu viteze în șase trepte.
Cu această nouă cutie de viteze se va putea accelera de la 0 la 100 km/h în 5,7 secunde, fiind totodată, după declarațiile oficiale, unica transmisie manuală pusă pe un model 4X4 al segmentului premium și asta venind în dotarea standard. Wallpaper 2017 cu automobile descarca gratuit de aici.

Dacă cineva își va dori ceva mai mult, se va putea bucura și de un pachet Sport Plus, performanțele mașinii fiind ale gamei S ce se pot regăsi în varianta entry-level. S-line.

Audi A4 vine, deci, în 2017 cu un motor TFSI de 2,0 litri și 252CP, 370 N-m ce ajunge la suta de km în 5,7 secunde, însemnând o diferență de 0,7 secunde față de modelul anterior. Prețul autovehiculului va porni de la 40 de mii de euro în sus.

Cum să cumperi o mașină bună second-hand

În cazul Audi A4 se știe că este vorba despre un sedan premium considerat cel mai bun din clasa lui. Insa pentru cei care nu-și permit achiziționarea unui model nou, varianta second-hand ar putea fi o bună opțiune. poze gasesti aici.

Daca cineva dorește să cumpere o mașină mai veche, trebuie să acorde atenție la forma în care se afla și starea sa de funcționare. Azi nu e greu de găsit mașini la mâna a doua din diverse perioade de fabricare, desi trebuie ținut cont de stilul de caroserie, design și alte caracteristici importante.

Stilul caroseriei și anul de fabricație Audi A4 second-hand

Audi A4 second-hand se găsește în variante break sau sedan, ambele fiind autovehicule spațioase în interior, de clasă medie.
Aproape anual, producătorul a schimbat designul modelelor sale, unele dintre ele fiind majore, cum sunt și schimbările generațiilor Audi A4, producția începând cu anul 1994 până în 2016, când a cincea generație se produce încă.

Pentru cei care doresc mașini decapotabile, B6 din perioada 2001-2006 și B7 dintre anii 2004-2008 pot fi variantele dorite, desi experiența condusului poate fi ușor afectată din cauza acestei opțiuni.

În cazul celor interesați de generția mai recentă, B9, caracteristice întâlnite aici pot fi: interfața multimedia, luminile de zi LED, asistență pentru parcarea laterală, avertizare în cazul depășirii benzii de mers, faruri adaptive sau sistem avansat de aprindere. Totuși, aceste dotări nu vin standard la toate modelele și de aceea contează mult și anul în care mașina s-a fabricat.

O masina de lux pentru toate buzunarele

Cel mai simplu ar fi să se facă o listă cu dorințe și așteptări de la un Audi A4 și apoi să se caute o versiune potrivită dintr-un anumit an, fiindcă dotările diferă de la an la an și de la model la model. Imagini dar si culori, negru, alb, gri, rosu, maro, visiniu, gasesti aici.

Eventualele urme de daune trebuie și ele verificate, căci de exemplu modelele Audi au linii impecabile și dacă acestea lipsesc, e posibil ca mașina să fi avut parte de un eveniment major în circulație.

Sub capotă nu trebuie să fie semn de furtunuri ori cabluri topite sau scurgeri de lichide și, la fel, pneurile sunt foarte importante. Apoi, chiar dacă pare totul în regulă, ar fi bine ca modelul Audi A4 cumpărat, și nu numai, să treacă și prin mâna unui mecanic autorizat. Anunturi gratuite cu masini la mana a doua gasesti pe publitim in toata romania sau pe site-urile din germania, austria, belgia, olanda, etc. Modele si design 2004, 2006, model s-line. 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. Mai multe fotografii si descriere gasiti pe google images.

În concluzie, Audi A4 este dorit și apreciat nu doar pentru designul său deosebit ci și pentru calitatea ce se păstrează chiar și după mult timp de utilizare. Distribuie mai departe pe facebook sau pe google plus daca ti-a placut. Ai o idee, vrei sa spui ceva despre masina? lasa un comentariu.

Distribuie sa vada si prieteni tai!

Ciobanu Adrian

Mașini și Motoare detalii și informații din domeniul Auto! Păreri și review cu detalii tehnice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *